Täytyy sanoa, että opettajana olemisen parhaita hetkiä on, kun näkee oppilaan, jolla on haasteita, onnistuvan. Tällä kertaa oppilas yllätti sekä opettajan että varmasti erityisesti itsensä. Syksyn lähtötasokoe oli mennyt melko lailla penkin alle ja tukea oppimiseen tässä on suunniteltu erityisopen kanssa. 

Samaan aikaan aineissa on menty eteenpäin ja ensimmäinen jakso saatu loppuun ja koekin tehtyä. Kun tarkastin kokeita, olin tyytyväinen, kun koko luokalla koe oli mennyt erityisen hyvin. Usean muunkin lähtötasot olivat kaiketi kesäloman aikaan saamaa unohdusta ja nyt oli taas rytmi päällä. Mutta tämä tietty oppilas ylitti kaikki omat aiemmat arvosanansa ja sai lähes täydet pisteet. Tunsin itseni erityisen onnistuneeksi!! Ja olin äärimmäisen iloinen oppilaan omasta onnistumisesta. 

Ehkä joku päivä tulee vähän takapakkia jossain, mutta tällainen palkitsee. Ilo on yhteinen ja tästä on hyvä jatkaa. Kannustakoon tämä onnistuminen oppilasta yrittämään jatkossa niissä suuremmissa haasteissa, jotka vielä ovat edessä. Ja iloa kaikille muillekin!!